Produk kami

PPR.jpg

2.HDPE.jpg

PERT.jpg

4.PB.jpg

Permohonan Produk

PPR:

· Rangkaian paip air panas dan sejuk di bangunan kediaman dan komersial.

· Pemanasan sistem.

· Rangkaian air sejuk dalam sistem penghawa dingin, sebagai berat ringan yang berkesan dan hakisan bebas hakisan untuk paip keluli.

· Pengangkutan pelbagai bahan kimia dalam industri.

· Pemasangan rangkaian untuk sistem penggunaan air hujan dan kemudahan kolam renang.

· Pemasangan udara termampat dan aplikasi industri lain.

HDPE: boleh disambungkan dengan butt-fusion, elektro-fusi, bebibir atau sendi cincin getah.

Ciri-ciri sistem PE Saliran seperti rintangan bahan kimia yang cemerlang, penarafan suhu tinggi, fleksibiliti dan bunyi yang rendah menjadikannya pemilihan yang sesuai untuk bangunan kediaman dan perindustrian, makmal, hospital dan hotel.

PE-RT: Penerapan bahan-bahan paip baru dan proses pembuatan paip terus berkembang, dengan menggunakan PE-RT bergerak dari sistem air panas dan sejuk domestik, di mana bahan telah dipasang selama lebih dari 20 tahun, kepada yang lebih luas pelbagai aplikasi perindustrian. Pereka dan pemasang sistem perindustrian memberi respons kepada manfaat mekanikal dan pemprosesan resin PE-RT dalam aplikasi paip dimensi yang lebih besar, di mana Polietilena biasa tidak boleh digunakan, atau dihadkan oleh batasan suhu. Fleksibiliti PE-RT dan keupayaan untuk digunakan pada suhu yang lebih tinggi tanpa keperluan untuk menghubungkan silang, menjadikannya pilihan yang lebih baik untuk pelbagai aplikasi di mana profil suhu boleh berkisar dari sub-ambient melampaui apa yang dianggap normal untuk sistem PE tradisional. Untuk menyediakan satu siri titik rujukan teknikal dan mekanikal, makalah ini memberi tumpuan kepada aplikasi paip domestik PE-RT, dengan data tambahan mengenai aplikasi perindustrian yang relevan.

PB: Penggunaan utama PB-1 adalah dalam sistem perpipaan tekanan yang fleksibel untuk pengedaran air minuman panas dan sejuk, rangkaian pemanasan wilayah pra-terlindung dan sistem pemanasan dan penyejukan permukaan.

Pasaran Pengeluaran

Kami mengabdikan diri secara berterusan untuk perdagangan antarabangsa dan bekalan peniaga talian paip yang datang dari seluruh dunia dengan perkhidmatan tersuai. Pengeluaran tahunan berjumlah 30000 tan, yang boleh mengisi 3000 bekas yang kami sediakan bersama rakan kami dengan perkhidmatan sehenti yang profesional dan efisien.